Γαία & Χταποδι ‘’Γιαλμπαoθ’’ / Παράσιτα Πλάσματος - Διαλογισμος Απόσπασης Δημοσιεύω εδώ ένα ισχυρό άρθρο γραμμένο από δύο αγαπημένους μου φίλους:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html

---------------------------------------------------------

Στη δημοσιευση του τις 12 Οκτωβρίου ο Cobra αναφέρθηκε στο άρθρο ο Πόλεμος της Συνείδησης:


Αυτό το σχόλιο τίθεται στο άρθρο: Πώς κερδίζουμε αυτόν τον πόλεμο; Αγωνιζόμαστε με τους Αρχιόνους όπως έκαναν οι αρχαίοι Γνωστικοί: με γνώση, σοφία και απόσπαση.

Προσπαθώντας να κατανοήσουμε τους τρόπους απομάκρυνσης της Γαίας από το Χταποδι ‘’Γιαλμπαoθ’’, ο Cobra ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το σχήμα 8 για το κόψιμο των δεσμών από τον Phyllis Krystal. Ο Cobra απάντησε, εξαιρετική ιδέα!

Ο Cobra πρότεινε επίσης να συμπεριληφθούν τα δύο Παράσιτα Πλάσματος τύπου worm με την οντότητα Yaldabaoth. Αναφέρονται εδώ:


Αυτή η διαλογισμος μπορεί να γίνει μεμονωμένος ή ως ομάδα. Εάν το κάνετε μόνοι σας, είναι καλύτερο να κάνετε το διαλογισμό για 2 λεπτά όταν ξυπνάτε το πρωί και αμέσως πριν πάτε για ύπνο. Ο διαλογισμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα την Κυριακή στις 3:45 μ.μ. GMT (5:45 μ.μ. Ελλαδα) πριν από τον εβδομαδιαίο διαλογισμό.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γαία & Χταποδι ‘’Γιαλμπαoθ’’ / Παράσιτα πλάσματος - Διαλογισμος Απόσπασης



Φέρτε τον εαυτό σας σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης. Συνδεθείτε με την παρουσία σας.


Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία Απόσπασης της Γαίας & Χταποδιου ‘’Γιαλμπαoθ’’ και τα δύο παράσιτα πλάσματος σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου & του χώρου.


Οραματιστείτε δύο χρυσούς κύκλους σε σχημα 8 στο έδαφος μπροστά σας.

Στο κέντρο του χρυσού κύκλου που βρίσκεται πιο κοντά σας, απεικονίστε τη "Γαία" γραμμένη σε όμορφα λουλούδια που αναπτύσσονται από το έδαφος του κύκλου.

έρα από τον κύκλο της Γαίας, απεικονίστε τον άλλο χρυσό κύκλο με το Χταποδι ‘’Γιαλμπαoθ’’ και τα δύο παράσιτα πλάσματος πλάσματος στο έδαφος.



Συμπληρώστε κάθε κύκλο με την ουσία του κάθε υπάρχοντος, αισθανθείτε ότι εγκαταστάθηκαν στο έδαφος μπροστά σας. Να αγγίξουν οι κύκλοι, αλλά να μην επικαλύπτονται.


Αρχίζοντας από το σημείο που αγγίζουν οι δύο κύκλοι, απεικονίστε ένα λαμπρό μπλε φως νέον που ρέει γύρω από το Yaldabaoth και τα δύο παράσιτα του πλάσματος πλάσματος σε δεξιόστροφη κατεύθυνση (που ρέει από τα αριστερά προς τα δεξιά) στο έδαφος μέχρι όλος ο κύκλος να σκιαγραφειστει με λαμπρό μπλε φως.


Από το σημείο όπου οι δύο κύκλοι αγγίζουν, αφήστε αυτό το μπλε φως νέον να συνεχίσει να ρέει γύρω από την αριστερή πλευρά του κύκλου της Γαίας, κινούμενο αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού, κατά μήκος του εδάφους γύρω από τη Γαία και πίσω στο σημείο όπου οι δύο κύκλοι αγγίζουν για να δημιουργήσουν ένα πλήρες σχήμα 8. Κρατήστε αυτό το λαμπρό νέον μπλε φως να ρέει γύρω από το σχήμα 8 για 2 λεπτά.

Καθώς το φως συνεχίζει να ρέει, αισθανθείτε τη Γαία & Χταποδι ‘’Γιαλμπαoθ’’  και τα δύο παράσιτα τύπου worm με πλάσμα και το λαμπρό μπλε φως, αγκυρωμένα στο έδαφος.


Τώρα δείτε την λαμπρή μπλε ακτίνα του Αρχαγγελου Μιχαηλ να κόβει τους δεσμούς και να αποσπά τους δύο κύκλους, απελευθερώνοντας τη Gaia από το Yaldabaoth και τα παράσιτα του πλάσματος. Δώστε ευχαριστίες για όλα τα διδάγματα και για όλα τα όντα που βοήθησαν στην απελευθέρωση της Γαίας.



Νίκη του Φωτός!


Σύνδεσμος για τη μείωση των δεσμών Σχημα 8:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ολόκληρος ο διαλογισμός διαρκεί συνήθως περίπου 4 λεπτά. Ορισμένα βασικά πράγματα για να κρατηθεί ο διαλογισμός πιο αποτελεσματικός είναι

1) Διατηρώντας όλες τις πτυχές του διαλογισμού (Gaia, Yaldabaoth / Parasites, και μπλε φως) στο έδαφος

2) Διατηρώντας ένα υγιές νέον μπλε χρώμα γύρω από το σχήμα 8.



από: Sonja και Sequoia


Σχόλια